• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Advanta Ravot inzaaien 1,5kg

27,95
27.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Variatie
Behandelbaar oppervlakte 75m²
Graszaad om Inzaaien
Gewicht 1.5kg

Wil je een mooi, gezond gazon aanleggen? Een gazon dat ook nog eens tegen een stootje kan? Dan is Advanta Ravot hét perfecte graszaad voor dat gazon! De kwaliteit van het mengsel graszaden is van zeer hoge kwaliteit. Daarmee zorgt het zaad voor een erg mooie, diepgroene en sterke grasmat. Dat komt onder andere doordat dit graszaad van nature een erg sterke beworteling heeft. Gras met een sterke beworteling kan beter tegen droogte en heeft een hoger herstelvermogen. 


Wat is de samenstelling van Advanta Ravot?

De samenstelling van dit graszaad ziet er als volgt uit:

  • 20% Engels Raaigras
  • 30% Veldbeemdgras
  • 50% Roodzwenkgras

Al deze grassoorten staan in de grasgids. Als een grassoort in de grasgids staat dan is de soort uitvoerig getest en hebben professionals op het gebied van graszaad beoordeel dat de grassoorten van zeer hoge kwaliteit zijn. 

Ook heeft Advanta Ravot graszaad een NAK keurmerk. NAK is de Nederlandse Algemene Keuringsdienst voor zaaizaad en pootgoed. Een graszaad met dit keurmerk is gegarandeerd van de hoogste kwailteit. 


Hoe moet ik dit graszaad gebruiken?

Als je een gazon in gaat zaaien, dan is Advanta Ravot het perfecte graszaad. Het is geschikt voor de ondergronden klei, zand, veen en löss. Daarnaast is dit graszaad van Advanta voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat het gras sneller kiemt en daarmee mooi en gelijkmatig opkomt. Het snelle kiemen van het gras zorgt er tegelijkertijd voor dat het gazon sneller groen is en daarmee klaar is voor gebruik.

De beste periode om in te zaaien met dit graszaad is april tot en met september.


Hoeveel graszaad heb ik nodig?

De hoeveelheid graszaad die je nodig hebt voor het inzaaien van je gazon is afhankelijk van de manier waarop je het inzaait.

Over het algemeen kun je het volgende aanhouden:

Bij machinaal inzaaien 1,5 tot 2 kg per 100 m2

Bij handmatig inzaaien 2 tot 3 kg per 100 m2

Zorg er altijd voor dat het graszaad zo gelijk mogelijk verdeeld wordt over de ondergrond. Zo krijg je de mooiste spreiding van je gazon.

Merk Advanta
Behandelbaar oppervlakte 75m²
Graszaad om Inzaaien
Gewicht 1.5kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.