• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Tuinspuiten en broezen

Voor een zo goed mogelijke verdeling is het handig om gebruik te maken van een tuinspuit of broes. Er zijn verschillende soorten leverbaar, elk met diverse opties en instelmogelijkheden.  • Type straal: Harde straal en fijne sproeinevel
13,95
  • Type straal: Fijne sproeinevel
16,95
  • Type straal: Harde straal en fijne sproeinevel
9,45

Waarom gebruiken we een tuinspuit?

Tuinspuiten zijn uitermate geschikt om tuingereedschap te reinigen, de spuitmond kan dan zo ingesteld worden dat er een krachtige gebundelde waterstraal uit komt. Zelfs het hardnekkigste vuil kan er op deze manier af gespoten worden. Door het draaien van de spuitmond kan de waterstraal aangepast worden naar een zachtere waterstraal, met de vernevelstand kunt u dan bijvoorbeeld de planten bewateren.


Wanneer gebruik je een broes?

Een broes kan gebruikt worden voor een grote verscheidenheid aan doeleinden, voornaamste reden is vaak het bewateren van de tuin en planten. Een broes heeft meer instelmogelijkheden dan een tuinspuit en een ergonomisch handvat wat plezierig is in het gebruik.

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.