• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Tuinslang en hulpstukken

Met een tuinslang kun je elk hoekje van de tuin bereiken om planten water te geven. Tuinslangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Mocht dit nog te kort zijn dan kun je de tuinslangen aan elkaar bevestigen door middel van een koppelstuk.

Tuinslangen
Tuinslangen
Hulpstukken
Hulpstukken

Tuinslanghaspels

Met een tuinslanghaspel (ook wel wandslangenbox) berg je de tuinslang gemakkelijk en netjes op. Geen last meer van rond slingerende tuinslangen. Daarnaast voorkomt het dat de tuinslang gaat knikken. De wandslangenbox rolt de tuinslang automatisch op dankzij de krachtige veer in de automatische wandhaspel.

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.