• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Tyleenslang en hulpstuken

Tyleenslangen zijn gemaakt van materiaal genaamd polyethyleen. Dit materiaal is buigzaam en vorstbestendig, daarmee is het dus uitermate geschikt voor verwerking in de tuin ten behoeve van wateraanvoer. De hulpstukken zijn daarnaast erg makkelijk te monteren en maken de aanleg van een beregening een eenvoudige opgave.

Tyleenslangen
Tyleenslangen
Hulpstukken
Hulpstukken

Waarom een tyleenslang?

Tyleenslangen zijn erg gemakkelijk in de verwerking. Het materiaal is eenvoudig te buigen, waardoor er dus niet snel hoekstukken en bochten gebruikt hoeven te worden. Ook is het tyleen makkelijk door te knippen wat de verwerking des te sneller maakt. Als het over waterkwaliteit gaat, is een tyleenslang zelfs bruikbaar om drinkwater aan te voeren.


Wanneer gebruiken we hulpstukken?

Om tyleenslangen te koppelen kunnen er hulpstukken gebruikt worden. Deze hulpstukken zijn net zoals de slangen zelf in diverse diameters leverbaar. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een slang met kleine diameter te koppelen aan een slang met grotere diameter met een verloopstuk. Het verbinden van de slangen is erg eenvoudig. De hulpstukken bestaan namelijk uit klemkoppelingen welke door een handige draaibeweging vast te zetten zijn.


Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.