I.v.m. de carnavalsvakantie zijn wij gesloten tot en met 25 februari. Bestellingen zullen vanaf 26 februari weer behandeld worden.

  • Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Compo Blaukorn Classic 25kg

49,95
49.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Behandelbaar oppervlakte 700m²
Werkzaam 1,5 maand
Mos bestrijder nee

Compo Blaukorn Classic is een meststof die geschikt is voor ieder soort tuin. Door zijn samenstelling is de bemesting bovendien perfect geschikt voor chloor gevoelige gewassen. Een super meststof met lange werking!

✓ Geschikt voor chloor gevoelige gewassen
✓ Ook perfect voor moes- en siertuin
✓ Opvallende blauwe korrel
✓ Tot wel 700 m²


Ben je op zoek naar een meststof die perfect geschikt is voor chloor gevoelige gewassen? Bemesting die niet alleen geschikt is voor je gazon, maar ook voor een moes- of siertuin? Dan is Compo Blaukorn Classic dé perfecte meststof voor jou!

Samenstelling Compo Blaukorn Classic

Compo Blaukorn Classic is een universele bemesting met als samenstelling NPK 12-8-16+3. Door deze samenstelling zorgt de meststof voor een diepe, donkergroene kleur van je gazon.

Voor de perfecte verdeling van de meststof over je tuin adviseren wij het gebruik van een mestverspreider. Dit zorgt ervoor dat over de gehele tuin ongeveer een gelijke hoeveelheid meststof verspreid wordt. Dit heeft als gevolg dat de hele tuin een gelijke groei doormaakt en als geheel opbloeit.

Waar gebruik ik deze meststof?

Deze meststof is perfect geschikt voor chloor gevoelige gewassen. Bovendien is Compo Blaukorn Classic niet alleen geschikt voor je gazon, maar ook voor je moes- of siertuin. Je kunt deze kunstmest dus door heel je tuin gebruiken!

Compo Blaukorn Classic wordt gebruikt en aanbevolen door professionals. Een meststof die zorgt voor een perfecte voeding van je hele tuin.

De korrel is eenvoudig te herkennen door zijn blauwe kleur. Een groot voordeel hiervan is dat je snel en makkelijk kunt zien welke delen van de tuin al bemest zijn. Bovendien valt de korrel snel en eenvoudig uiteen wanneer hij in contact komt met vocht. Hierdoor ziet je tuin er kort na bemesten weer als vanouds uit, en treed de korrel vrijwel direct in werking.

Deze verpakking bevat 25 kg meststof. Dit is voldoende om 350 m² tot 700 m² te bemesten. De hoeveelheid vierkante meters is afhankelijk van de dichtheid van de beplanting en het soort beplanting.

Waarom Compo Blaukorn Classic?

Al met al is de Compo Blaukorn Classic een meststof die perfect pas bij ieder soort tuin. Of je nu een siertuin hebt, een moestuin hebt of alleen een gazon. Deze meststof doet altijd zijn werk en zorgt een goede, diepe voeding van elke tuin. Door zijn blauwe kleur is de korrel perfect te herkennen tussen het groen van je tuin.

Grasproducten.nl biedt naast deze meststof nog veel andere soorten bemesting.

Merk Compo
Behandelbaar oppervlakte 700m²
Werkzaam 1,5 maand
Mos bestrijder nee
Soort bemesting Kunstmest
Gewicht 25kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.