Van 19 tot 5 augustus zijn wij gesloten i.v.m. onze vakantie. Bestellingen worden na 5 augustus verstuurd.

  • Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

DCM Bloemenmengsel Nuttige Insecten

11,95
11.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Behandelbaar oppervlakte 10m²
Gewicht 0.52kg

Met DCM Bloemenmengsel Nuttige Insecten trek je, zoals de naam al zegt, veel nuttige insecten aan. De prachtige diverse bloemen zorgen voor de mooiste kleuren in je tuin die ook nog eens erg verleidelijk zijn voor de meeste insecten. Zo zorg je dus voor meer biodiversiteit, zowel boven als onder de grond. Het bloemenmengsel bestaat uit speciaal geselecteerde bloemzaden (meer dan 20 schillende soorten) samen met een organische bodemverbeteraar welke zorgt voor een optimale wortelgroei.


Eén verpakking DCM Boemenmengsel Nuttige insecten is goed voor 10m² en bestaat uit Bloemenzaad + Organische bodemverbeteraar


Hoe zaait u de DCM Bloemenmengsel Nuttige Insecten?

Zorg dat de ondergrond 1 spade diep is omgespit en er geen oude resten van bijvoorbeeld een gazon aanwezig zijn. Egaliseer de bodem met een hark om een gelijke ondergrond te krijgen. Vervolgens kun je de DCM Bloemenmengsel Nuttige Insecten strooien. Strooi de helft van de verpakking eerst in de breedte, de andere helft strooi je in de lengte van de oppervlakte, zo is het mengsel goed verdeeld. Het bloemenmengsel zit overigens in een handige strooidoos!


Hoe onderhoud je de bloemen?

Wanneer de bloemen uitgebloeid zijn en zaden dragen kun je de bloemen gewoon afmaaien. Vervolgens laat je het maaisel met daarin ook de zaden enkele weken liggen. Het volgende seizoen kan je dan mooi weer genieten van de prachtige, kleurrijke en weelderige bloemen.

Merk DCM
Behandelbaar oppervlakte 10m²
Gewicht 0.52kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.