• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

DCM Bloemenmengsel Vlinders

11,95
11.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Behandelbaar oppervlakte 10m²
Gewicht 0.5kg

Wie wil er nu niet de mooiste vlinders in zijn of haar tuin? Met DCM Bloemenmengsel Vlinders trek je de vlinders naar de tuin! De prachtig gekleurde bloemen zorgen voor een diversiteit aan kleuren, die ook nog eens verleidelijk zijn voor vlinders. Dit zorgt voor meer biodiversiteit, zowel boven als onder de grond. Het bloemenmengsel bestaat uit speciaal geselecteerde bloemzaden (meer dan 30 verschillende soorten) samen met een organische bodemverbeteraar welke zorgt voor een optimale wortelgroei.


Eén verpakking DCM Boemenmengsel Vlinders is goed voor 10m² en bestaat uit Bloemenzaad + Organische bodemverbeteraar.


Hoe zaai je DCM Bloemenmengsel Vlinders?

Zorg dat de ondergrond 1 spade diep is omgespit en er geen oude resten van bijvoorbeeld een gazon aanwezig zijn. Egaliseer de bodem met een hark om een gelijke ondergrond te krijgen. Vervolgens kun je het DCM Bloemenmengsel Vlinders strooien. Strooi de helft van de verpakking eerst in de breedte, de andere helft strooi je in de lengte van de oppervlakte, zo is het mengsel goed verdeeld. Het bloemenmengsel zit overigens in een handige strooidoos!


Hoe onderhoud je de bloemen?

Wanneer de bloemen uitgebloeid zijn en zaden dragen, kan je de bloemen gewoon afmaaien en laat je het maaisel (met dus ook de zaden) enkele weken liggen. Het volgend seisoen kan je vervolgens weer genieten van de prachtige kleurrijke en weelderige bloemen.

Merk DCM
Behandelbaar oppervlakte 10m²
Gewicht 0.5kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.