• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

DCM Gazonstart 10kg

29,95
29.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Behandelbaar oppervlakte 250m²
Werkzaam 3 maanden
Mos bestrijder nee

Heeft het gazon een goede start nodig? Of wil je het juist een boost geven? DCM Gazonstart is momenteel de best werkende gazonmest. Direct werkend, met een langdurig effect!


✓ Gazonmest voor het voorjaar
✓ Geeft het gazon een diepgroene kleur
✓ Goed te gebruiken na het verticuteren
✓ Direct werkend en langdurig effect


In het voorjaar wil je het gazon natuurlijk een goede start geven. Met DCM Gazonstart wordt het gras in mum van tijd weer mooi diepgroen. Zelfs na een strenge winter of na het verticuteren kun je deze bemesting gebruiken om voldoende voeding te geven aan het gazon. De meststof gazonstart is speciaal ontwikkeld om het gazon een groeispurt te geven. De snelst werkende organische meststof, waarmee u binnen 1 á 2 weken al  resultaat ziet. Naast het feit dat dit product snel en direct werkt, is dit een langwerkende meststof waardoor je pas na 3 maanden het gazon opnieuw hoeft te voorzien van voeding.


DCM Gazonstart gebruiken

Doordat de gazonstart meststof voorzien is van de bekende minigran technologie, is het een kleine mestkorrel die zich gemakkelijk laat verspreiden. Gelijkmatig verdelen van de bemesting over het gazon zorgt voor een gelijkmatige groei van het gras. Dit product kan handmatig gestrooid worden, maar met een mestkar gaat het natuurlijk gemakkelijker. Met de verpakking DCM Gazonstart 10 kg kunt u ongeveer een gazon van 250m² een goede start van het groeiseizoen geven. Binnen 1 á 2 weken zal er een overduidelijk resultaat zijn.


Wil je een fris, groen gazon, maar is er mos in het gazon aanwezig is? Dan is een meststof die ook  tegen mos werkt beter. Hiervoor adviseren we DCM gazon pur

Merk DCM
Behandelbaar oppervlakte 250m²
Werkzaam 3 maanden
Mos bestrijder nee
Soort bemesting Organisch
Gewicht 10kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.