• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
 • Gratis gazononderhoud kalender
 • Track en Trace door PostNL

DCM Microgazon Plus 10kg

29,95
29.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Behandelbaar oppervlakte 125m²
Werkzaam 3 maanden
Mos bestrijder ja

DCM Microgazon plus is een meststof met bacteriën, waardoor mos en afgestorven materialen omgezet worden in voeding voor het gazon. Verticuteren zal hierdoor overbodig zijn. Daarnaast is deze bemesting voorzien van kalk waardoor de pH-waarde op peil blijft. De kleine MINIGRANkorrels zorgen ervoor dat het makkelijk te verdelen is en direct zijn werking uitoefent.


DCM Microgazon Plus is een meststof met toegevoegde bacteriën. Dankzij de unieke samenstelling van de meststof rekent deze af met mos, zonder dat je hoeft te verticuteren. Binnen een paar weken kleurt het mos geel en sterft het af. Dan gaan de toegevoegde bacteriën aan de slag. De bacteriën zetten namelijk afgestorven mos en andere afvalproducten om in voedingsstoffen. Deze voedingsstoffen worden vervolgens opgenomen in de grondlaag onder het gazon. Dit zorgt voor een langdurig voedzame ondergrond. Een perfecte omgeving voor je gras om volledig en mooi op te komen zetten.


Waarom DCM Microgazon Plus?

Zoals hierboven al staat beschreven bevat deze meststof een unieke samenstelling. Deze samenstelling (NPK (Ca-Mg) 7-4-17) is voorzien van extra bacteriën die op een milieuvriendelijke manier natuurlijke afvalstoffen omzetten in voedingstoffen. Door deze unieke toepassing is je gazon tot wel 90 dagen voorzien van een voedzame ondergrond. Niet alleen je gazon, maar je hele tuin profiteert hiervan.


Ook gaat de meststof op een vriendelijke manier de strijd aan met mos. Wanneer je DCM Microgazon Plus strooit hoef je niet langer te verticuteren! Deze meststof zorgt namelijk voor een mosvrij gazon.


Door de toevoeging van kalk aan de samenstelling blijft de PH-waarde van de ondergrond op peil. Dit betekent dat de ondergrond niet zal verzuren door het gebruik van deze meststof. Verder zorgt de kleine korrel ervoor dat de meststof vrijwel direct zijn werking afgeeft aan de ondergrond. Dit maakt de korrel ook erg geschikt voor bijvoorbeeld een strooikar.


Wanneer kan ik DCM Microgazon Plus het best gebruiken?

Je kunt deze meststof het beste in de maanden maart, mei en september voor de eerste keer strooien. februari tot en met oktober zijn geschikte perioden als je al een keer gestrooid hebt.


Deze verpakking van 10 kg is geschikt voor ongeveer 125 m².


Toch op zoek naar een andere meststof? Grasproducten.nl biedt allerlei verschillende soorten meststoffen, geschikt voor ieder soort tuin.

Merk DCM
Behandelbaar oppervlakte 125m²
Werkzaam 3 maanden
Mos bestrijder ja
Soort bemesting Organisch
Gewicht 10kg

Accessoires

Wolf-Garten Handstrooier - Mestverspreider
Wolf-Garten Handstrooier - Mestverspreider
39,95
 • Inhoud: 3L
 • Behandelbaar oppervlakte: 500m²
 • Gewicht: 1.4kg
Wolf-Garten Mestkar - Strooiwagen Deluxe
Wolf-Garten Mestkar - Strooiwagen Deluxe
89,95
 • Inhoud: 16L
 • Behandelbaar oppervlakte: 710m²
 • Gewicht: 3.7kg
Wolf-Garten Mestkar - Strooiwagen
Wolf-Garten Mestkar - Strooiwagen
34,95
 • Inhoud: 15L
 • Behandelbaar oppervlakte: 650m²
 • Gewicht: 3.5kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.