• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

DCM Microgazon Plus 3kg

14,95
14.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Behandelbaar oppervlakte 40m²
Werkzaam 3 maanden
Mos bestrijder ja

DCM Micro gazon plus is een organische mestsoort die 3 maanden werkt. De combinatie van meststof en kalk maakt het product zeer geschikt wanneer je een robotmaaier hebt.


Met DCM Microgazon Plus krijg je een mooi gazon met minimaal  onderhoud. De unieke samenstelling van deze meststof zorgt er namelijk voor dat de ondergrond van je tuin tot wel 100 dagen rijk is aan voeding. Verticuteren is bij gebruik van deze meststof ook niet meer nodig!

Waarom DCM Microgazon Plus?

DCM Microgazon Plus is een van de toppers van het merk DCM. Deze meststof maakt verticuteren namelijk overbodig. Ook heeft het bepaalde toevoegingen die actief worden zodra de mest korrel in aanraking komt met water. Deze toevoegingen zorgen er bijvoorbeeld voor dat de bodem onder het gazon extra rijk wordt aan voedingstoffen. Ook voorkomt deze meststof verzuring van de grond.

Een groot voordeel van deze bemesting is dat de korrel relatief klein is. Dit maakt deze meststof zeer eenvoudig te verspreiden, bijvoorbeeld met een strooikar.

Wat is de samenstelling van DCM Microgazon Plus?

Deze meststof van DCM heeft echt een unieke samenstelling (NPK 7-4-17 + 8 Ca + 3 MgO.). Dankzij deze samenstelling wordt mos automatisch gedood, terwijl gras niet wordt aangetast. Op een milieuvriendelijke manier heb je dus een gazon zonder mos. En dat allemaal zonder te verticuteren!

Bovendien  zijn er aan de samenstelling van deze meststof bacteriën toegevoegd. Deze bacteriën zorgen ervoor dat dood mos, maar ook andere natuurlijke afvalstoffen als bijvoorbeeld maairesten, om worden gezet in voedingstoffen voor de ondergrond. Dit maakt deze bemesting ook ideaal voor een gazon dat wordt gemaaid door een robotmaaier die de maairesten laat liggen. En je hebt ook nog eens een gezonde, voedzame bodem in je tuin!

Wanneer moet ik mijn gazon bemesten met DCM Microgazon Plus?

Als je voor het eerst je gazon bemest, kun je dit het beste in de maanden Maart, Mei of September doen. Februari tot en met Oktober zijn prima maanden om te bemesten als je al een keer vaker deze meststof hebt gebruikt op je gazon.

Deze verpakking van 3 kg is goed voor een oppervlakte tot ongeveer 40 m².


Toch een andere meststof? Grasproducten.nl biedt verschillende soorten bemesting voor verschillende soorten tuinen. Er zit altijd een meststof bij die geschikt is voor jouw tuin.

Merk DCM
Behandelbaar oppervlakte 40m²
Werkzaam 3 maanden
Mos bestrijder ja
Soort bemesting Organisch
Gewicht 3kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.