• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

DCM Microkalk plus 18 + 1,8 KG

20,95
20.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Behandelbaar oppervlakte 250m²
Mos bestrijder Ja
Gewicht 19.8kg

Microkalk Plus van DCM is een speciaal ontwikkelde gazonkalk. Daarmee kun je je gazon bekalken. Deze kalkkorrels zorgen ervoor dat de PH waarde van de bodem op de juiste zuurgraad komt, waardoor het gras voedingsstoffen beter gaat opnemen. Ook zorgt de juiste zuurgraad ervoor dat je minder kans op mossen en onkruid hebt.


Doordat de kalk in de vorm van MINIGRAN Technology korrels komt, is het eenvoudig te verdelen en bevat iedere korrel exact dezelfde samenstelling. 

Daarnaast zijn er in deze kalk bacteriën toegevoegd, die afgestorven mos en viltresten afbreken. Hierdoor hoef je nauwelijks nog te verticuteren


Zeker in combinatie met Microgazon plus of Gazon Pur, werkt deze kalk zeer efficiënt, is verticuteren minder frequent nodig en in sommige gevallen zelfs overbodig.

Dankzij de toevoeging van 15% Magnesium zul je een mooi diepgroen gazon behouden of verkrijgen. Magnesium verbetert namelijk de celstructuur van de grasplanten!


Enkele voordelen van Microkalk Plus van DCM: 


✓ Verbeter de PH-waarde

✓ Met Anti-mos werking

✓ Minigran Technology

✓ Toegevoegd magnesium

✓ Actiever bodemleven


Één verpakking van 18 +1,8 kilo is goed voor een oppervlakte tot 250 vierkante meter! Je strooit dus ongeveer één kilo DCM Microkalk per 12,5 vierkante meter. 


Merk DCM
Behandelbaar oppervlakte 250m²
Mos bestrijder Ja
Gewicht 19.8kg

Accessoires

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.