• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

DCM Microkalk plus 4 KG

8,95
8.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Behandelbaar oppervlakte 50m²
Mos bestrijder ja
Gewicht 4kg

De speciaal ontwikkelde gazonkalk van DCM is dankzij zijn formule uniek. Uniek in zijn soort, vanwege het toegevoegde magnesium welke zorgt voor een mooie diepgroene kleur van het gazon. Daarnaast is deze kalk verrijkt met bacteriën die afgestorven organische materialen snel zullen verteren. Wanneer je deze kalkkorrels gebruikt in combinatie met DCM Gazon Pur of DCM Microgazon, hoeft er aanzienlijk minder intensief geverticuteerd te worden. In sommige gevallen is verticuteren zelfs helemaal niet meer nodig.. 


Zoals wellicht bekend zorgt DCM Microkalk plus ervoor, dat de zuurtegraad van de bodem op peil wordt gebracht. Daardoor kunnen de kleine grasplantjes de voedingsstoffen weer goed opnemen uit de bodem.

 

Voordelen van DCM Micro kalk plus


✓ Optimale zuurtegraad

✓ Toegevoegde bacteriën

✓ Extra magnesium

✓ Geactiveerd bodemleven


DCM Microkalk plus is voorzien van MINIGRAN Technology. Dit betekent, dat iedere korrel exact dezelfde voedingsstoffen bevat. Daardoor is het vele malen eenvoudiger om de kalk te verdelen. 


Één 4 kilo verpakking is goed voor het kalken van een oppervlakte van 50 vierkante meter. Met één kilo kun je dus zo'n 12,5 vierkante meter van kalk voorzien.

Merk DCM
Behandelbaar oppervlakte 50m²
Mos bestrijder ja
Gewicht 4kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.