• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Gardena 4-weg waterverdeler

39,95
39.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:

Met de GARDENA 4-weg waterverdeler kunnen verschillende accessoires aangesloten worden op één kraan. De hoeveelheid water kan voor elke aansluiting afzonderlijk geregeld worden of volledig afgesloten worden. Op de 4-weg waterverdeler kun je twee GARDENA besproeiingscomputers of watertimers aansluiten. De 4-weg waterverdeler kan met het Prof-System kraanstuk (art.nr. 2801-20) omgezet worden in het GARDENA Prof-System voor een grotere waterdoorvoer.De GARDENA 4-weg-waterverdeler is geschikt voor 26,5 mm (G3/4)-waterkraan met en 33,3 mm (G 1)-draad en 21 mm (G 1/2)-waterkraan met 26,5 mm (G 3/4)-draad.

Merk Gardena
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.