• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Gardena Strooiwagen XL

74,95
74.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Inhoud 18L
Instelbaar Ja
Behandelbaar oppervlakte 800m²

De Strooiwagen XL is makkelijk in gebruik en in te zetten voor diverse doeleinden. Een mestverspreider is een slimme investering wat betreft uw tuingereedschap. Dat komt omdat een strooiwagen multi inzetbaar is. Zo strooit deze strooiwagen meststoffen, strooizout en graszaad van verschillende korrelgrootte op gelijkmatige wijze. Dankzij de gelijkmatige manier van verspreiden, is het relatief eenvoudig om de stoffen goed te verdelen en bijvoorbeeld overbemesting te voorkomen. Ook is de toevoer van stoffen eenvoudig in te stellen middels de open/sluitfunctie op de handgreep. Op de verspreider zelf, kun je de breedte van het te verspreiden gebied instellen. Door je loopsnelheid aan te passen wordt ook nog eens de strooisnelheid aangepast. De strooiwagen XL is voorzien van grote profielwielen, waardoor je veel controle hebt over nagenoeg ieder opervlakte. 


Deze strooiwagen strooit tot wel 6 meter breed en de container heeft een capaciteit van wel 18 liter!

Let op, de strooi oppervlakte is natuurlijk afhankelijk van de gekozen instelling en de stof die je wenst te verspreiden. 


De  container van de strooier is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof, eenvoudig te reinigen door middel van water en bestand tegen corrosie.  


Capaciteit werkgebied: 800 m2

Strooibreedte: 6 m

Container inhoud: 18 L

Doseer tabel: Ja

Merk Gardena
Inhoud 18L
Instelbaar Ja
Behandelbaar oppervlakte 800m²
Gewicht 4.2kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.