• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Robotmaaier onderhoud

Ook een robotmaaier heeft wel eens onderhoud nodig. Je kunt hierbij denken aan schoonmaken, messen vervangen of bijvoorbeeld de storingen uitlezen. 


Schoonmaken van de robotmaaier

Na verloop van tijd wordt de robotmaaier erg vervuild met maairesten aan de onderkant van de robot. deze mag je NIET met water schoonmaken, maar je dient dit zorgvuldig met een zachte borstel schoon te maken. Tussen de wielen en rondom het mes zijn de belangrijkste punten.


Onderdelen vervangen robotmaaier

Het meest voorkomende onderhoudspunt zijn de mesjes. Deze slijten op den duur, je kunt ze dan ook eenvoudig zelf vervangen. Aan de onderkant van de robotmaaier vind je aan het mes een aantal schroefjes, hiermee vervang je de messen.


Ondersteuning

We kunnen je ondersteunen in het onderhoud van je robotmaaier. Neem hiervoor contact op via het contact formulier.Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.