• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Veel gestelde vragen

Natuurlijk heb je vragen wanneer je een bestelling wilt plaatsen, veel voorkomende vragen hebben we hier voor je genoteerd. Lees ze rustig door, mocht je nog aanvullende vragen hebben, dan zijn we op werkdagen telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.00 uur.


Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?


Grasproducten.nl verstuurd bestellingen op werkdagen. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van feestdagen. Bestellingen die voor 15.00 zijn voldaan worden dezelfde werkdag aan de bezorgdienst aangeboden. In de meeste gevallen ontvang je de bestelling de eerstvolgende dag.


Hoe kan ik mijn bestelling betalen?


Wanneer je een bestelling hebt geplaatst kan je kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden. Ideal, per bankoverschrijving of Mister Cash (België). Wanneer je kiest voor bankoverschrijving, wordt de order verpakt en verzonden na ontvangst van betaling.


Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?


Doorgaans wordt een pakket verstuurd in een kartonnendoos. Afhankelijk van het totaalgewicht en de hoeveelheid producten wordt een order opgedeeld in meerdere dozen. Deze dozen worden dan apart verstuurd. Het kan dus gebeuren dat wanneer er bij de bezorgdienst een fout optreedt. Dat een van de meerdere pakketten op een andere dag geleverd wordt.

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.