• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Prodea 45

49,00
44,95
44.95
3 tot 5 dagen levertijd

Hoeveel kunstgras heb ik nodig?

Vezel hoogte 45mm
Mosdraad Ja
Natuurlijke uitstraling Ja

De Prodea 45 oogt erg natuurgetrouw, dit komt mede door de vezelhoogte van 45 mm. Deze vezelhoogte komt erg overeen met de maaihoogte van natuurgras. De aangenaam aanvoelende zachte sprieten en hoge dichtheid zorgen voor een comfortabele beleving, vóóral op blote voeten. Hoe zacht het kunstgras aanvoelt is natuurlijk mede afhankelijk van de temperaturen. Dit kunstgras zal echter met elke temperatuur zeer zacht aanvoelen. De Prodea 45 kenmerkt zich met name door zijn hoge sierwaarde en geschiktheid voor betreding. Met een gewicht van +-3105 gram per m² behoort dit kunstgras tot de wat zwaardere kunstgrassen binnen ons assortiment. Dit kunstgras heeft tevens een hoge dichtheid.


Er zijn 5 verschillende garen gebruikt tijdens het produceren van de Prodea. Ook zijn er verschillende soorten mosdraad in deze mat verwerkt. De mengeling van kleuren zorgt ervoor dat dit kunstgras dicht bij de natuur komt en erg realistisch oogt. Dit kunstgras komt zowel binnen strakke tuinen als tuinen met veel organische vormen goed tot zijn recht.


✓ Zeer realistisch

✓ Zacht en comfortabel

✓ Geschikt voor vrijwel iedere toepassing

✓ Hoge dichtheid

Merk Kunstgrashuis
Vezel hoogte 45mm
Mosdraad Ja
Natuurlijke uitstraling Ja
Geschikt om te spelen Nee
Geschikt voor zwembad Nee
Breedte 400cm
Gewicht 3.14kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.