• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Rain Bird ESP-RZXe6i indoor

99,00
99.00
Voor 12:00u besteld binnen 1 tot 3 werkdag verzonden
Aantal:
Aantal zones 6

De Rain Bird RZXe6 indoor is de ideale beregeningscomputer voor kleine tuinen. Deze beregeningscomputer beschikt over 6 stations, hierdoor kan je de tuin opdelen in 6 verschillende gebieden die automatisch beregend worden. De gebruikersinterface eenvoudig te gebruiken en biedt elke functie op een eenvoudige gebruikersinterface.


Rain Bird RZXe6

Met de RZXe6 serie is het mogelijk om 6 starttijden per dag per station te programmeren. Hierbij is het mogelijk om de beregeningstijd per minuut in te stellen tot wel 199 minuten. De beregeningscomputer heeft 4 verschillende beregeningsdagen per zone: aangepaste dagen van de week, oneven kalenderdagen, even kalenderdagen en per cyclus.


✓ Instelbare beregeningstijd 0 tot 199 minuten. 

✓ Seizoensaanpassing: -90% tot +100%.

✓ Onafhankelijk schema per zone.

✓ 6 Verschillende starttijden per zone.

✓ Handmatig enkele zone.

✓ Handmatig alle zone.

✓ Spanning uitgang: 24 volt.

✓ Spanning ingang 230 volt.


De indoor variant kan eenvoudig worden. Door middel van de bijgeleverde wandbeugel en een 230VAC aansluiting is hij eenvoudig op elke locatie te installeren. Naast de 230VAC aansluiting vereist de beregeningscomputer 2 keer AAA-batterijen om de tijd, datum en programma te onthouden wanneer de stroom wegvalt.


Specificaties Rain Bird RZXe6

Alle ESP-RZXe modellen zijn LNK2 Wi-Fi ready
Door middel van de LNK2 Wi-Fi module van Rain Bird kan de beregeningscomputer het irrigatieschema dagelijks aanpassen aan de hand van op internet gebaseerde weergegevens. Ook is het mogelijk om door middel van de Wi-Fi module de beregeningscomputer eenvoudig te besturen met een Nederlandstalige app op zowel Android en iOS.


Afmetingen beregeningscomputer:
Breedte: 16,9 cm
Hoogte: 16,3 cm
Diepte: 3,9 cmMerk Rain Bird
Aantal zones 6
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.