• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Spino 45

47,50
44,95
44.95
3 tot 5 dagen levertijd

Hoeveel kunstgras heb ik nodig?

Vezel hoogte 45mm
Mosdraad ja
Natuurlijke uitstraling Ja

Het type Spino 45 is een donker/olijf groene mat en uniek in zijn soort. Door de vezelhoogte van 45 mm het meest natuurgetrouwe kunstgras in onze collectie. De bijzondere steek zorgt ervoor dat de vezels door elkaar heen vallen en de vleug nauwelijks herkenbaar is. De Spino 45 is voorzien van een geavanceerde technologie waardoor er net zoals bij natuurgras een nerf zichtbaar is. Hierdoor wordt het licht gebroken waardoor dit kunstgras vrijwel geen glans heeft! Er zijn 5 verschillende kleuren garen verwerkt in dit gras met daarbij ook het mosdraad in de onderste lagen van het kunstgras.


Het gewicht van de Spino 45 ligt op +/- 2775 gram per m² met daarbij een bovengemiddelde dichtheid. De hoge mate van dichtheid in combinatie met de lengte van de individuele grasvezels zorgen voor een natuurlijk en speels uiterlijk door de organisch ogende hoogteverschillen die hiermee gecreëerd worden. Dit gras wordt dan ook vaak verkocht aan mensen die zo dicht mogelijk bij de uitstraling van natuurgras willen komen.


Dankzij de C-shape is de Spino óók nog eens heel geschikt voor betreding.

Merk Kunstgrashuis
Vezel hoogte 45mm
Mosdraad ja
Natuurlijke uitstraling Ja
Geschikt om te spelen Ja
Geschikt voor zwembad Ja
Breedte 400cm
Gewicht 2.77kg
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.