• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Tri But® Turbo Hardnekkig onkruid

14,95
14.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Bestrijd Onkruiden
Behandelbaar oppervlakte 160m²

Tri-But Turbo is een middel tegen hardnekkig onkruid. Deze verpakking is een concentraat en werkzaam tegen hardnekkige onkruiden zoals, Lidrus, Heermoes (Paardenstaart / Kattenstaart), Paardenbloem in Gazon, Zevenblad,Japanse Duizendknoop, Brandnetels, Distels, Bosjes en struiken. 


Één verpakking bevat 100 ml, dat is genoeg voor 160 m2! Dit middel dient aangebracht te worden op het blad van het onkruid. Doordat planten voedingsstoffen laten circuleren in hun systeem, wordt dit middel ook meegebracht naar de wortel. Eenmaal in de wortel aangekomen voorkomt Tri-But Turbo dat wortels vocht uit de bodem op kunnen nemen, waardoor de plant zal afsterven.


Tri-But Turbo dient te worden toegepast onder groeizame omstandigheden, er moet zich voldoende bladmassa hebben ontwikkeld voor optimaal effect.


LET OP: Wanneer Tri-But Turbo is gebruikt op oppervlaktes, wacht dan minimaal 4 weken met het opnieuw zaaien of planten van gewassen. Voorkom dat het middel op bladeren van niet te bestrijden planten of bomen komen.


Gebruik gewasbeschermingsmiddelen veilig. Lees voor gebruik eerst de gebruiksaanwijzing.

Merk Protect Garden
Bestrijd Onkruiden
Behandelbaar oppervlakte 160m²
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.