• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Robotmaaier kopen?

Een robotmaaier is bij uitstek de gemakkelijkste gazonmaaier voor het gras. Nadat de robotmaaier geïnstalleerd is, heb je er nauwlijks omkijken naar. De robotmaaier kan elke dag het gazon maaien, zelfs wanneer je op vakantie bent. Doordat het gazon dagelijks wordt gemaaid blijft het gras altijd op de juiste hoogte. Hierdoor komt er voldoende licht, lucht en water bij de bodem, waardoor nieuwe uitschieters de kans hebben om door te groeien. Hierdoor ontstaat een dichte en stevige grasmat.Robotmaaier installeren

De robotmaaiers van Gardena zijn kwalitatief zeer goed en ook nog eens gemakkelijk te plaatsen. Met de meegeleverde handleiding is het voor elke doe-het-zelfer een prima klus!

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.