Advanta recovery 2 doorzaaien 1,5kg

24,95

Het gazon doorzaaien? Advanta recovery 2 is het beste product, doorgaans gebruikt door graszodenkwekers en hoveniers. Maar nu ook in een kleinere verpakking van 1,5kg, hierdoor is het ideaal om als particulier met deze professionele grasmengsel het gazon bij te zaaien.

✓ Snelle opkomst dankzij ‘Headstart gold’
✓ Professioneel graszaad
✓ Geschikt voor schaduwplekken
✓ Doorzaaien of bijzaaien
✓ Sterke en gelijkmatige groei
✓ Geschikt tot 150m²

SKU: 18004 Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit professionele doorzaai grasmengsel wordt gebruikt door graskwekers en hoveniers. Maar is sinds kort ook verkrijgbaar in een verpakking van 1,5kg. Hiermee heeft u als particulier voldoende voor een gazon van 100 tot 150 m². Een gazon bijzaaien of doorzaaien? Met Advanta recovery 2 heeft u het beste grasmengsel om het gazon bij te zaaien. Zeker na het verticuteren of bij kale plakken is het Recovery 2 mengsel ideaal.

Doorzaaien met Headstart gold technologie

De headstart gold technologie zorgt voor een versnellende werking bij ontkiemen en wortel groei. Het is een biologisch transparant filmlaagje dat om de graszaden zit. Deze headstart gold technologie zorgt er voor dat u zelfs na 4 dagen al resultaat kunt zien.

Voordelen Advanta recovery 2 gras bijzaaien

  • Snelle opkomst en herstel van beschadigde gazons
  • Mooiere en gelijkmatige groei voor een dicht bezet grasveld
  • Sterke en diepe worteling
  • Minder gevoelig voor droogte
  • Bestand voor intensief betreding en stresssituaties
  • Geschikt voor schaduwrijke plekken

Hoe gebruik je het graszaad met doorzaaien

Wanneer je het gazon gaat doorzaaien of bijzaaien zijn er een aantal punten belangrijk. Zorg dat het gazon gemaaid en geverticuteerd is. Eventueel kunt u kuilen of zinken dressen met aarde. Zo komt het grasniveau weer op de juiste hoogte te liggen. Strooi de graszaad over het gehele gazon, en op extreme kale plakken kunt u net wat meer zaaien. Na het doorzaaien met Advanta Headstart gold, heeft u in goede omstandigheden al na één week resultaat!

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Geschikt voor gazon

Geschikt voor planten

Mos bestrijder

Dosering

Behandelbaar oppervlakte

Werkzaam