Tuin en Gras Blaukorn classic 5 kg

17,50

Blaukorn bemesting geeft het gazon een snelle groei met een donkergroene kleur. Geschikt voor gras en planten. Voor de groei van het gras wordt 3 tot 4 kg per 100m² geadviseerd.

SKU: 17008 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Tuin en Gras Blaukorn Classic 5 kg

Tuin en Gras Blaukorn Classic en een kunstmest van uitstekende kwaliteit. Deze kunstmest is ideaal wanneer je gazon een echte groeispurt nodig heeft.

Deze kunstmest zorgt voor een mooie, diepe, donkergroene kleur van het gras. Een groot voordeel van deze bemesting is de kleur. Door zijn blauwe kleur is de kunstmest namelijk eenvoudig te onderscheiden van de rest van de tuin. Hierdoor zie je snel en eenvoudig op welke plekken je tuin al is voorzien van kunstmest en waar je nog moet strooien. Wanneer de korrels in aanraking komen met water valt hij uiteen. Een keer sproeien of regen en de korrels zijn dus weg.

Een ander groot voordeel van Blaukorn Classic kunstmest is dat deze kunstmest chloorarm is. Dit betekent dat de mest niet alleen geschikt is voor gras, maar ook voor planten en bloemen. Een kunstmest, geschikt voor de gehele tuin dus!

Specificaties

Tuin en Gras Blaukorn bemesting staat ook wel bekend als Nitrophoska blauw. Dit is een universele kunstmest met NPK 12-8-16+3MgO samenstelling.

De kunstmest zit verpakt in een handige emmer met 5 kg bemesting. Je kunt deze bemesting het best tussen maart en oktober strooien, in deze periode is de werking van de mest het krachtigst. De werking van de kunstmest is 4 tot 6 weken.

 

Bestel deze Blaukorn Classic van Tuin en Gras nu online op grasproducten.nl. Toch op zoek naar andere bemesting? Geen probleem! Grasproducten.nl biedt veel verschillende soorten bemesting voor veel verschillende soorten tuinen.

 

Extra informatie

Gewicht 5.00 kg
Soort bemesting

Geschikt voor gazon

Geschikt voor planten

Mos bestrijder

Werkzaam

,

Dosering

Behandelbaar oppervlakte