Compo Blaukorn Classic 25kg

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

49,95

Compo Blaukorn Classic is een meststof die geschikt is voor ieder soort tuin. Door zijn samenstelling is de bemesting bovendien perfect geschikt voor chloor gevoelige gewassen. Een super meststof met lange werking!

✓ Geschikt voor chloor gevoelige gewassen
✓ Ook perfect voor moes- en siertuin
✓ Opvallende blauwe korrel
✓ Tot wel 700 m²

SKU: 17007 Categorie: Tag:

Beschrijving

Ben je op zoek naar een meststof die perfect geschikt is voor chloor gevoelige gewassen? Bemesting die niet alleen geschikt is voor je gazon, maar ook voor een moes- of siertuin? Dan is Compo Blaukorn Classic dé perfecte meststof voor jou!

Samenstelling Compo Blaukorn Classic

Compo Blaukorn Classic is een universele bemesting met als samenstelling NPK 12-8-16+3. Door deze samenstelling zorgt de meststof voor een diepe, donkergroene kleur van je gazon.

Voor de perfecte verdeling van de meststof over je tuin adviseren wij het gebruik van een mestverspreider. Dit zorgt ervoor dat over de gehele tuin ongeveer een gelijke hoeveelheid meststof verspreid wordt. Dit heeft als gevolg dat de hele tuin een gelijke groei doormaakt en als geheel opbloeit.

Waar gebruik ik deze meststof?

Deze meststof is perfect geschikt voor chloor gevoelige gewassen. Bovendien is Compo Blaukorn Classic niet alleen geschikt voor je gazon, maar ook voor je moes- of siertuin. Je kunt deze kunstmest dus door heel je tuin gebruiken!

Compo Blaukorn Classic wordt gebruikt en aanbevolen door professionals. Een meststof die zorgt voor een perfecte voeding van je hele tuin.

De korrel is eenvoudig te herkennen door zijn blauwe kleur. Een groot voordeel hiervan is dat je snel en makkelijk kunt zien welke delen van de tuin al bemest zijn. Bovendien valt de korrel snel en eenvoudig uiteen wanneer hij in contact komt met vocht. Hierdoor ziet je tuin er kort na bemesten weer als vanouds uit, en treed de korrel vrijwel direct in werking.

Deze verpakking bevat 25 kg meststof. Dit is voldoende om 350 m² tot 700 m² te bemesten. De hoeveelheid vierkante meters is afhankelijk van de dichtheid van de beplanting en het soort beplanting.

Waarom Compo Blaukorn Classic?

Al met al is de Compo Blaukorn Classic een meststof die perfect pas bij ieder soort tuin. Of je nu een siertuin hebt, een moestuin hebt of alleen een gazon. Deze meststof doet altijd zijn werk en zorgt een goede, diepe voeding van elke tuin. Door zijn blauwe kleur is de korrel perfect te herkennen tussen het groen van je tuin.

Grasproducten.nl biedt naast deze meststof nog veel andere soorten bemesting.

Extra informatie

Gewicht 25 kg
Soort bemesting

Geschikt voor gazon

Geschikt voor planten

Dosering

Werkzaam

Mos bestrijder

Behandelbaar oppervlakte

1 beoordeling voor Compo Blaukorn Classic 25kg

  1. Waardering 5 uit 5

    Nick

    Het is een kunstmest maar het gras wordt echt weer donker groen! We moeten het wel met regelmaat maaien, want het groeit erg snel!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *