DCM Aanleg Gazon 3KG

13,50

Ideale bemesting voor het aanleggen van een gazons. Zowel met het inzaaien als het aanleggen van graszoden. Deze verpakking is goed voor 60 m².

SKU: 17004 Categorie: Tag:

Beschrijving

DCM Aanleg Gazon is een organische Bemesting welke speciaal is ontwikkeld voor de aanleg van gazons. De meststof is geschikt voor ingezaaid gras, maar werkt ook perfect op pas aangelegde graszoden.

Waarom DCM Aanleg Gazon?

De organische meststof heeft een samenstelling die zorgt voor een verbeterde grondstructuur. Ook geeft de mest een fosforrijke voeding af aan de grond. Dit stimuleert de wortelgroei, ideaal bij grasmatten die pas zijn aangelegd.

Doordat DCM Aanleg Gazon zorgt voor een snelle inworteling is de kans op uitdrogen of opkrullen van pas gelegde graszoden erg klein. Na het strooien van deze organische bemesting hecht het gras erg snel aan de ondergrond.

Binnen de samenstelling van de meststof is extra nadruk gelegd op stikstof. Dit helpt jong gras bij met een goede begingroei. Doordat de meststof rijk is aan organische stoffen wordt de natuurlijke groei van het gras gestimuleerd. Deze organische stoffen zetten bodemleven om in humus. Hiermee wordt de structuur en het vochtbehoud van de grond verbeterd. Zo creëer je de perfecte voedingsbodem voor een jonge grasmat.

Een ander groot voordeel van organische samenstelling is dat er geen enkel verbrandingsgevaar is voor de wortels van het gras. Dit in tegenstelling tot sommige andere (kunst)meststoffen.

DCM Aanleg Gazon is veilig te gebruiken en zorgt voor minder onkruiddruk. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld compost.

Wanneer en hoe gebruik ik DCM Aanleg Gazon?

De beste periode voor het strooien van deze meststof is tussen maart en oktober. Het beste is om de gazonmest zo evenredig mogelijk te verdelen over het gazon. Gebruik hier ongeveer 0,5 kg voor per 10 m². Dit betekent dus automatisch dat deze verpakking van 3 KG geschikt is voor ongeveer 60 m².

Let goed op: Deze organische meststof is niet geschikt voor bloemen en planten.

Interesse?

Bestel DCM Aanleg Gazon dan snel op grasproducten.nl. Toch op zoek naar een andere meststof? Grasproducten.nl heeft erg veel verschillende soorten meststoffen. Er is er altijd een geschikt voor jouw gazon!

 

Je leest alles over het aanleggen en inzaaien van gras in een van onze interessante artikelen.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Soort bemesting

Geschikt voor gazon

Geschikt voor planten

Mos bestrijder

Werkzaam

Dosering

Behandelbaar oppervlakte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DCM Aanleg Gazon 3KG” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…