DCM Gazonstart 1,5kg

9,95

Heeft het gazon een goede start nodig? Of wilt u het juist een boost geven? DCM Gazonstart is momenteel de best werkende gazonmest. Direct werkend, met een langdurig effect!

✓ Gazonmest voor het voorjaar
✓ Geeft het gazon een diepgroene kleur
✓ Goed te gebruiken na het verticuteren
✓ Direct werkend en langdurig effect

SKU: 17009 Categorie: Tag:

Beschrijving

In het voorjaar wilt u het gazon natuurlijk een goede start geven. Met DCM Gazonstart wordt het gras in mum van tijd weer mooi diepgroen. Zelfs na een strenge winter of na het verticuteren kunt u deze bemesting gebruiken om voldoende voeding te geven aan het gazon. De meststof gazonstart is speciaal ontwikkeld om het gazon een boost te geven. De snelst werkende organische meststof waarmee u binnen 1 á 2 weken al direct resultaat ziet. Naast dat dit product snel en direct werkt, is het een langwerkende meststof waardoor u pas na 3 maanden het gazon opnieuw hoeft te voorzien van voeding.

DCM Gazonstart gebruiken

Doordat de gazonstart meststof voorzien is van de bekende minigran technologie is het een kleine mestkorrel dat zich gemakkelijk laat verspreiden. Gelijkmatig verdelen van de bemesting over het gazon zorgt voor een gelijkmatige groei van het gras. Dit product kan handmatig gestrooid worden, maar met een mestkar gaat het natuurlijk gemakkelijker. Met de verpakking DCM Gazonstart 1,5 kg kunt u ongeveer een gazon van 40m² een goede boost geven. Binnen 1 á 2 weken zal er een overduidelijk resultaat zijn. Heeft u een kleiner gazon? Dan kunt u de verpakking uiteraard bewaren voor een volgende keer.

Wilt u een fris, groen gazon maar is er mos in het gazon aanwezig is, dan is een meststof wat direct tegen mos werkt beter. Hiervoor adviseren we DCM gazon pur.

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Soort bemesting

Geschikt voor gazon

Geschikt voor planten

Mos bestrijder

Dosering

Werkzaam

Behandelbaar oppervlakte

Andere suggesties…