DCM Microgazon Plus 1,5kg

9,95

Microgazon Plus is een organische meststof en zorgt er voor dat verticuteren overbodig wordt. Het bevat nuttige bacteriën en verwijderd mos en afgestorven materialen. Ideaal voor gazons met een robotmaaier

SKU: 17001 Categorie: Tag:

Beschrijving

Met DCM Microgazon Plus is verticuren verleden tijd. Dankzij de samenstelling van deze meststof wordt mos bij de wortel aangepakt. Dit zorgt voor een mos-vrij gazon.

Wat maakt DCM Microgazon Plus zo bijzonder?

DCM Microgazon Plus is een meststof op organisch-mineraal basis. Het gaat om een meststof die mos vanaf de wortel aanpakt en doodt. Aan de samenstelling van DCM Microgazon Plus zijn bovendien bepaalde bacteriën toegevoegd. Deze bacteriën zetten dood mos, maairesten en eventueel andere afgestorven materialen om in voeding voor de bodem. Door deze unieke werking biedt de meststof gegarandeerd 100 dagen continue voeding!
Naast deze bacteriën bevat de mest ook extra kalk. Dit gaat verzuring van de ondergrond tegen. Met Microgazon Plus van DCM heb je dus niet alleen een gazon zonder mos, maar ook een voedzame ondergrond en gegarandeerd 100 dagen voeding voor je gras.

Wat is de samenstelling van DCM Microgazon Plus?

De samenstelling van deze meststof is NPK 7-4-17 + 8CA + 3 MgO. Zoals hierboven aangegeven zijn daar nog extra bacteriën aan toegevoegd die afvalstoffen omzetten in voeding. Verder bestaat de samenstelling uit:

  • 3% Magnesium
  • 7% Stikstof
  • 4% Fosfor
  • 17% Kalium

Hoe gebruik ik DCM Microgazon Plus?

Deze meststof is perfect geschikt voor onderhoudsbemesting. Strooi de meststof uit en werk de mest, als dat kan, lichtjes in in de bovenste grondlaag. Als het droog weer is kun je het bestrooide gazon besproeien. Dit versnelt de werking van de meststof. Als de korrels in aanraking komen met water vallen ze uiteen en werken ze sneller.

Al met al is Microgazon Plus van DCM de ideale bemesting voor het gazon. De meststof is geschikt voor bemesting in zowel voor- als najaar. 1,5 kg is goed voor 20 m² gazon.

Toch op zoek naar andere bemesting?

Ben je toch op zoek naar andere meststoffen? Dat kan! Grasproducten.nl biedt allerlei verschillende soorten meststoffen, geschikt voor iedere grasmat en tuin.

Extra informatie

Gewicht 1.5 kg
Geschikt voor gazon

Geschikt voor planten

Mos bestrijder

Werkzaam

,

Dosering

Behandelbaar oppervlakte

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DCM Microgazon Plus 1,5kg” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *