DCM Microgazon Plus 3kg

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

14,95

DCM Micro gazon plus is een organische mestsoort dat 3 maanden werkt. De combinatie van meststof en kalk maakt het product zeer geschikt wanneer u een robotmaaier heeft.

SKU: 17002 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Met DCM Microgazon Plus krijg je een mooi gazon met minimaal  onderhoud. De unieke samenstelling van deze meststof zorgt er namelijk voor dat de ondergrond van je tuin tot wel 100 dagen rijk is aan voeding. Verticuteren is bij gebruik van deze meststof ook niet meer nodig!

Waarom DCM Microgazon Plus?

DCM Microgazon Plus is een van de toppers van het merk DCM. Deze meststof maakt verticuteren namelijk overbodig. Ook heeft het bepaalde toevoegingen die actief worden zodra de mest korrel in aanraking komt met water. Deze toevoegingen zorgen er bijvoorbeeld voor dat de bodem onder het gazon extra rijk wordt aan voedingstoffen. Ook voorkomt deze meststof verzuring van de grond.

Een groot voordeel van deze bemesting is dat de korrel relatief klein is. Dit maakt deze meststof zeer eenvoudig te verspreiden, bijvoorbeeld met een strooikar.

Wat is de samenstelling van DCM Microgazon Plus?

Deze meststof van DCM heeft echt een unieke samenstelling (NPK 7-4-17 + 8 Ca + 3 MgO.). Dankzij deze samenstelling wordt mos automatisch gedood, terwijl gras niet wordt aangetast. Op een milieuvriendelijke manier heb je dus een gazon zonder mos. En dat allemaal zonder te verticuteren!

Bovendien  zijn er aan de samenstelling van deze meststof bacteriën toegevoegd. Deze bacteriën zorgen ervoor dat dood mos, maar ook andere natuurlijke afvalstoffen als bijvoorbeeld maairesten, om worden gezet in voedingstoffen voor de ondergrond. Dit maakt deze bemesting ook ideaal voor een gazon dat wordt gemaaid door een robotmaaier die de maairesten laat liggen. En je hebt ook nog eens een gezonde, voedzame bodem onder je tuin!

Wanneer moet ik mijn gazon bemesten met DCM Microgazon Plus?

Als je voor het eerst je gazon bemest, kun je dit het beste in de maanden Maart, Mei of September doen. Februari tot en met Oktober zijn prima maanden om te bemesten als je al een keer vaker deze meststof hebt gebruikt op je gazon.

Deze verpakking van 3 kg is goed voor een oppervlakte tot ongeveer 40 m².

 

Toch een andere meststof? Grasproducten.nl biedt verschillende soorten bemesting voor verschillende soorten tuinen. Er zit altijd een meststof bij die geschikt is voor jouw tuin.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Geschikt voor gazon

Geschikt voor planten

Mos bestrijder

Werkzaam

Dosering

Behandelbaar oppervlakte

1 beoordeling voor DCM Microgazon Plus 3kg

  1. Waardering 5 uit 5

    Astrid

    fijn product, strooit gemakkelijk.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…