DCM Najaar 3kg

14,95

Wilt u het gazon sterk de winter in laten gaan? DCM Najaarsbemesting is momenteel de best werkende gazonmest voor de winter. Direct werkend, met een langdurig effect!

✓ Gazonmest voor het najaar
✓ Geeft het gazon een diepgroene kleur
✓ Goed te gebruiken na het verticuteren
✓ Direct werkend en langdurig effect
✓ Handige strooidoos verpakking

SKU: 17015 Categorie: Tag:

Beschrijving

In het najaar wilt u natuurlijk het gazon de juiste meststof geven om het sterk de winter in te laten gaan tot het voorjaar. Met DCM Najaar bemesting versterkt u het gazon tegen vorst en betreding. Daarnaast zorgen de meststoffen tegen mos. Door het magnesium en ijzer gehalte krijgt u alsnog een diepgroene kleur in het gazon. Dus wilt u er zeker van zijn dat u het gazon de juiste voeding geeft in het najaar? Kies dan voor DCM Najaar.

DCM Najaar gebruiken

Doordat de gazonstart meststof voorzien is van de bekende minigran technologie is het een kleine mestkorrel dat zich gemakkelijk laat verspreiden. Gelijkmatig verdelen van de bemesting over het gazon zorgt voor een gelijkmatige groei van het gras. Dit product kan handmatig gestrooid worden, maar met een mestkar of handstrooier gaat het natuurlijk gemakkelijker. Met de verpakking DCM Najaar 3 kg kunt u ongeveer een gazon van 60 m² een perfecte bescherming geven. De bemesting werkt zelfs tot het voorjaar. Dankzij de handige strooidoos is de bemesting makkelijk te verdelen. Heeft u een kleiner gazon? Dan kunt u de verpakking uiteraard bewaren voor een volgende keer.

Naast het gebruik van DCM Najaar adviseren we om het gazon ook kalk te geven met het DCM groen-kalk.

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Soort bemesting

Geschikt voor gazon

Geschikt voor planten

Mos bestrijder

Dosering

Werkzaam

Behandelbaar oppervlakte