Dolphin knife

24,95

Dolphin Knife is een ijzersterk, professioneel mes welke moeiteloos door harde ondergronden snijdt. Ideaal voor bijvoorbeeld het bewerken van kunstgras. Bestel het mes, inclusief holster, direct op grasproducten.nl.

SKU: 37001 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dolphin Knife

Het Dolphin Knife is een erg populair mes, ideaal voor onder andere het snijden van kunstgras. Het mes is licht in gewicht, maar toch erg sterk. Ook is het zo gemaakt dat de mesjes zeer eenvoudig en snel te vervangen zijn. Er wordt hier namelijk gebruik gemaakt van een wieltje waarmee je het blad snel en makkelijk los kunt draaien. Wanneer je de nieuwe mesjes terug plaatst zitten deze gelijk goed. Zonder moeite een nieuw, scherp mesje.

Dolphin Knife Holster

Bij het Dolphin Knife zit een handig holster. Hier berg je het mes in op, zodat het weg blijft van vuiligheid. Een groot voordeel van dit holster is het aparte vak voor navullingen van mesjes. In dit aparte vakje passen wel 10 mesjes. Zo zit je dus nooit zonder scherpe messen.

Materiaal Dolphin Knife

Het mes is gemaakt van hoogwaardig aluminium en afgewerkt met gepolijst nickel. Al met al een mes van hoge kwaliteit met een nette, professionele uitstraling. Perfect geschikt voor het snijden van harde ondergronden zoals bijvoorbeeld kunstgras.

Het mes wordt zonder extra mesjes geleverd. Deze zijn echter eenvoudig bij te bestellen.

Geïnteresseerd?

Dit mes met professionele uitstraling mag en kan ontbreken bij de professional. Ben je geïnteresseerd? Bestel het mes dan snel op grasproducten.nl.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dolphin knife” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *