Kunstgrastape 5M

14,95

Kunstgrastape is een zelfklevende band, waarmee je eenvoudig twee delen van het kunstgras kunt verbinden. Dit product heeft een lengte van 5 meter.

SKU: 37002 Categorie: Tag:

Beschrijving

Kunstgrastape is cruciaal wanneer je twee stukken kunstgras aan elkaar wilt verbinden. Als je zelf kunstgras legt, doe je dit vrijwel nooit met één groot stuk dat over de gehele tuin past. Ook als je later nog een stuk kunstgras aan wilt leggen heb je te maken met verschillende stukken kunstgras. Kunstgrastape is van cruciaal belang wanneer je twee aparte stukken kunstgras met elkaar wilt verbinden.

Waarom moet ik Kunstgrastape gebruiken?

Zoals hierboven beschreven komt het regelmatig voor dat je bij het leggen van kunstgras twee verschillende stukken kunstgras met elkaar moet verbinden. Het is dan van groot belang dat de aparte stukken stevig met elkaar verbonden zijn, en niet later nog gaan schuiven. Door gebruik te maken van geschikte tape voor kunstgras, zorg je ervoor dat de twee verschillende stukken kunstgras perfect bij elkaar blijven.

Waar moet ik op letten bij het verbinden van twee stukken kunstgras?

Bij het aan elkaar verbinden van twee verschillende stukken kunstgras, is het van groot belang dat je de twee stukken perfect op elkaar aan laat sluiten. Zorg ervoor dat er geen onnodige ruimte tussen de twee stukken ontstaat. Verder is het van belang dat de stukken perfect op elkaar aansluiten, en goed vast zitten. Dit laatste doe je door gebruik te maken van kunstgrastape. Zorg er altijd voor dat de tape de volledige lengte van de stukken kunstgras heeft. Wil je dus twee stukken kunstgras van vijf meter met elkaar verbinden, leg dan de tape over de volledige lengte van het kunstgras. Zo is de tape op zijn sterkst.

Deze rol tape bevat 5 meter. Ben je toch op zoek naar andere tape? Zoek je een andere lengte? Of heb je gewoon een ander product nodig bij de aanleg van je kunstgras? Grasproducten.nl biedt altijd het product wat je zoekt en helpt je bij het kiezen!

Extra informatie

Gewicht 0.5 kg
Dosering

Werkzaam

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kunstgrastape 5M” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *