• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Wolf-Garden City Garding

49,95
39,95
39.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:

Op zoek naar een leuk cadeau? Deze cadeauverpakking Wolf Garten bevat 4 onmisbare producten om efficiënt in uw moestuin of borders te kunnen werken. Deze gift set bevat;


Snoeischaar RR 2500 en is met zijn zachte grip erg comfortabel in gebruik. De snoeischaar is geschikt voor zowel rechts als linkshandige gebruikers. Natuurlijk is dit gereedschap voorzien van sluitbeveiliging.


Krabber KA-2K wordt met name gebruikt om de bodem te beluchten en is een fijne tool voor de kleinere oppervlaktes of moeilijk te bereiken plaatsen.


Voegenkrabber KF-2K verwijdert alle ongewenste planten en andere materialen tussen uw tegels en bestrating. Vanwege het formaat is dit gereedschap eenvoudig in te zetten op zelfs de meest moeilijk bereikbare plekken


Bloemenschep LU-2K is in te zetten in de meest voorkomende bodemsoorten zoals klei, leem en aarde. Dankzij de bladbreedte van 7 centimeter kunt u erg nauwkeurig te werk gaan, wat ervoor zorgt dat deze schep onmisbaar is in deze set.


Op de producten in deze set zit wel 10 jaar fabrieksgarantie!

Alle gereedschappen in deze set zijn voorzien van een ergonomische handgreep om vermoeidheid tijdens gebruik tegen te gaan.

Merk Wolf Garten
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.