• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Wolf-Garten Steel 170cm

19,95
19.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:

De Wolf-Garten Multi-steel is een handige multifunctionele steel waar diverse gereedschappen van Wolf Garten op aangesloten kunnen worden doormiddel van het Multi-Star klik-systeem. Zo kan er op een ergonomisch verantwoorde manier gewerkt worden.


De steel van 170cm lengte heeft een universele aansluitmogelijkheid, die ervoor zorgt dat de handgereedschappen eenvoudig en snel verwisseld kunnen worden. Op deze manier is er sprake van een aanzienlijke ruimtebesparing in je opslagruimte voor de tuingereedschappen en levert het een kostenbesparing op bij de aanschaf van nieuwe gereedschappen.

Merk Wolf Garten
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.