• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Wolf-Garten Verticuteerhark - Verticuteerroller UR-M3

59,95
59.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:

Heb je last van veel mos in uw gazon? Dan is de Wolf-Garten Verticuteerroller de oplossing! Met deze verticuteerhark wordt het handmatig verticuteren aanzienlijk vergemakkelijkt. Verticuteren is nodig om het gazon in topconditie te houden. Door het mos te verwijderen zal het gras meer licht, lucht, vocht en voedingsstoffen krijgen. Hierdoor ontwikkelt het zich beter tot een volle, donkergroene grasmat.


Door de zijwielen zal er nooit te diep geverticuteerd worden. Daarnaast is deze roller voorzien van een pendelsysteem waardoor het werk wat lichter wordt. Deze roller verwijdert niet alleen het mos, maar ook de viltlaag die een verstikkende werking heeft op het gras.


Na het verticuteren met deze handige roller kan, indien nodig, het gras wat bijgezaaid worden met bijvoorbeeld de Advanta Recovery 2, waarna je weer vollop kunt genieten van een gazon in optimale conditie!

Merk Wolf Garten
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.