• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Advies over tuinproducten

Bij Grasproducten.nl komen wij allemaal uit het werkveld. Daardoor hebben we veel kennis over de aanleg en onderhoud van gazon. Daarnaast zijn wij dagelijks bezig met de installatie van kunstgras, waardoor we ook hier erg veel over weten.


Omdat we beschikken over veel expertise kunnen wij je van een goed advies voorzien.  Dus groeit je gazon moeilijk? Weet je niet goed hoe je het beste kunt doorzaaien of dat het tijd is om je gazon te beluchten? Schroom dan niet om ons om hulp te vragen! Daarnaast vind je op de pagina ‘Blog’ ook erg veel informatie omtrent het onderhouden van je gazon.


Zoals benoemd kun je ook bij ons terecht voor al je vragen rondom de aanleg van kunstgras. In ons assortiment vind je veel verschillende typen kunstgras met welke wij allemaal ervaring hebben.


Dus, als je vragen hebt staan onze specialisten altijd voor je klaar!

   

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.