• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is noodzakelijk om je tuin er optimaal uit te laten zien. Om je hierbij te helpen hebben we ons assortiment aangepast op de behoefte die er ligt vanuit de tuinliefhebber, maar logischerwijs ook vanuit de tuin zelf. Niet alleen producten voor het gazon zijn bij ons verkrijgbaar, maar ook reinigingsmiddelen voor bestrating, compost en andere producten die jouw tuin tot een plaatje maken waar iedere tuinliefhebber trots op kan zijn!

Graszaden
Graszaden
Gazonbemesting
Gazonbemesting
Tuinbemesting
Tuinbemesting
Kalk
Kalk
Bestrijdingsmiddelen
Bestrijdingsmiddelen
Combi-deals
Combi-deals

Om je gazon er perfect uit te laten zien is het belangrijk om het goed te onderhouden. Op deze pagina vind je alle producten voor een perfect gazon onderhoud omtrent het voeden van het gras.

Kalk en bemesting voor over het gazon vind je dan ook hieronder. Het assortiment bestaat uit merken als Riekmans en DCM meststof. Doordat deze merken uitgebreid getest zijn, staan we garant voor de kwaliteit. 


Gazon onderhoud hulp

Kun je je keuze niet maken? Wij helpen je graag, zodat je je gazon onderhoud perfect kunt uitvoeren. Op onze blog vind je vele tips over het gazononderhoud, zowel voor het najaar als het voorjaar hebben we de perfecte producten! Daarnaast kun je ons via e-mail altijd contacteren voor advies over de beste producten voor tuin en gras.

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.