• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Over ons

Grasproducten.nl is een webshop die ontstaan is vanuit het graszodenbedrijf Tuin en Gras. Iedereen wil natuurlijk een mooi gazon behouden wanneer dit door de specialist of door jezelf is aangelegd. In samenwerking met leveranciers en hoveniers zijn er tuinproducten geselecteerd speciaal voor de hovenier en particulier. Vanuit die kijk op je tuin zijn we de webshop grasproducten.nl gestart.


We leveren dus enkel de producten die we zelf ook adviseren en zouden gebruiken. Zo voorzien we onze klanten van de beste producten. Op onze blog vind je alle tips en adviezen, zo proberen we onze klanten steeds up-to-date te houden.

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.