• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Over ons

In 2018 is Grasproducten.nl opgestart om aan de vraag naar kwaliteitsproducten voor trotse gazonbezitters te kunnen voldoen. Vanuit het graszodenbedrijf Tuin en Gras B.V merkten wij dat er veel vraag was naar de combinatie van specialistisch advies én kwaliteitsproducten.

Daardoor zijn wij in samenwerking met hoveniersbedrijven en kwaliteitsleveranciers producten gaan selecteren, waarvan de kwaliteit gegarandeerd is en waar wij voor 100% achter staan.

 

Assortiment

In de loop der jaren, zijn wij ons assortiment gaan ontwikkelen en uitbreiden tot het assortiment dat we nu hebben. In de toekomst zullen daar ongetwijfeld nog vele producten bij komen. Wij besteden namelijk dagelijks veel tijd en energie aan de ontwikkeling van onze webshop.

Hoewel onze webshop voornamelijk ingericht is op de verkoop van onderhoudsmaterialen voor natuurgras, bieden wij ook producten aan voor de installatie en het onderhoud van kunstgras. Ons assortiment kunstgras is groot en bestaat slechts uit kwaliteitsgras uit Europa, dat daarmee ook voldoet aan de hoogste normen.

Bij Grasproducten.nl bieden wij dus producten aan, die wij zelf ook gebruiken. Daardoor weten we zeker dat jij goed materiaal in huis haalt, waarmee je een prachtig gazon of tuin kunt realiseren.


Kennis

Daarnaast zijn wij erg trots op onze kennis, die we graag delen. Dat doen we door regelmatig Blogberichten te schrijven en online te zetten. In deze Blogs kun je erg veel informatie terugvinden over de werkzaamheden die nodig zijn om je gazon in topconditie te brengen en houden. Ook  staan onze medewerkers altijd paraat om je vragen te beantwoorden. Dat kan via de mail maar ook telefonisch zijn wij op werkdagen beschikbaar voor jou!


Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.