• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Sproeiers

Pop-up sproeiers
Pop-up sproeiers
Klepelsproeiers
Klepelsproeiers
Zwenksproeiers
Zwenksproeiers
Tuinspuiten en broezen
Tuinspuiten en broezen

Om de planten en grassen in de tuin mooi groen te houden is het van belang dat ze voldoende water krijgen. Het hele jaar door valt er in ons klimaat behoorlijk wat regen. Maar toch zijn er periodes dat het gazon en planten een tekort aan water kunnen krijgen. In dat geval is het belangrijk dat je de mogelijkheid hebt om water te kunnen geven. Met een sproeier wordt dit een stuk gemakkelijker. Je sluit de sproeier met een tuinslang op de kraan, zet de kraan open en het water geven gaat vanzelf.


Meerdere sproeiers aansluiten

Wil je meer dan één sproeier tegelijk aan zetten dan zijn hier koppelstukken voor. Op deze manier kun je de tuinslang opsplitsen naar twee of meer sproeiers. Houd er wel rekening mee dat de waterdruk op de sproeiers zal zakken wanneer je meerdere sproeiers aanzet.

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.