• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Kunstgras

Tijdens uw zoektocht naar kunstgras komt u vele aanbieders tegen. Het gras wat u op deze pagina vindt is van hoogwaardige kwaliteit dat ook nog eens in Nederland geproduceerd wordt. Hierdoor bent u er verzekerd van dat de producten aan alle Europese eisen voldoen.

Op de pagina soorten treft u een overzicht van het assortiment.

Dit zijn dus allemaal kindvriendelijke en milieuvriendelijke kunstgras soorten.

Aanleg materialen
Aanleg materialen
Kunstgras soorten
Kunstgras soorten
Kunstgras zelf leggen

Aanleg materiaal

Wij leveren alle materialen omtrent de aanleg. Van kwartszand tot mesjes en natuurlijk het kunstgras zelf vindt u in onze online winkel.

Met als uitgangspunt, goed gereedschap is het halve werk, hebben we het assortiment samen met de experts van Kunstgrashuis BV samengesteld. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste kwaliteitsmaterialen gebruikt die ook door de professionele kunstgrasleggers worden gebruikt. Zo zult u met hetzelfde gemak het kunstgras zelf aan kunnen leggen. Het is belangrijk dat de juiste aanlegmaterialen gebruikt worden. Met name het snijden en verlijmen dient met speciale producten gedaan te worden, die geschikt zijn voor kunstgras.

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.