DCM Gazon Pur 3KG

14,95

Heeft het gazon veel schade opgelopen tijdens de winter of is er mos aanwezig? Met DCM Gazon Pur krijgt het gazon de beste voeding en werkt het direct tegen mos. Een anti-mos bemesting wat zorgt voor een sterk groen grasmat.

✓ Anti-mos werking
✓ Kalium voor een sterk gazon
✓ Magnesium voor een groen gazon
✓ Langdurige werking

SKU: 17013 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

DCM Gazon Pur 3kg heeft de ideale verhouding voor een gazon met mos in het gras en is goed voor een oppervlakte van 40m². Het is een meststof dat mos vanuit de wortels aanpakt en daarnaast de juiste verhouding voedingstoffen heeft. Zo kan het gazon mooi en gelijkmatig groeien. Dcm Gazon pur bevat onder andere Kalium en Magnesium. Kalium zorgt voor een sterke grasmat, bestand tegen droogte en betreding, magnesium zorgt voor een diep groene kleur. Dankzij de langdurige werking is het gazon tot wel 100 dagen bemest.

DCM Gazon Pur anti-mos werking

De unieke werking van DCM Gazon Pur is dat het gazon direct wordt aangepakt tegen mos. Binnen enkele dagen ziet u het mos geel worden, en daarna bruin. Na twee á drie weken kunt u het mos verwijderen. En ondertussen heeft het gazon de juiste voedingen om aan te sterken. Zelfs na het verticuteren zal het gazon voldoende voedingstoffen houden om zich te ontwikkelen tot een mooi groen grasveld.

Voordelen gazon pur

✓ Unieke anti-mos werking
✓ Mos sterft af
✓ Ideale voeding voor het gazon
✓ 20% Kalium voor een sterk gazon, bestand tegen droogte
✓ Magnesium voor een diepgroen gazon

Extra informatie

Gewicht 3 kg
Soort bemesting

Geschikt voor gazon

Geschikt voor planten

Mos bestrijder

Dosering

Werkzaam

Behandelbaar oppervlakte

Andere suggesties…