• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Wolf-Garten Mestkar - Strooiwagen Deluxe

89,95
89.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:

De Wolf-Garten strooiwagen Deluxe is een handige tool om strooigoederen optimaal te verdelen over het gazon. Kalk, bemesting, graszaad, zand of strooizout en vele andere zaken kunnen hiermee gelijkmatig verdeeld worden.


Door gebruik te maken van de strooiwagen word het strooigoed erg goed verdeeld over de oppervlakte wat natuurlijk belangrijk is, daarnaast kun je door de handige strooi-stop beugel exact bepalen waar u wenst te strooien. Zo voorkom je het verspillen van stoffen door ergens te strooien waar niet gestrooid zou hoeven worden.


Met de stabiele standaard kun je de strooier eenvoudig neerzetten, op deze manier deze handig gevuld worden. Al met al is het een aanwinst voor je voorraad tuingereedschappen, die het werken in je tuin aanzienlijk eenvoudiger maken!


Merk Wolf Garten
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en grasmaaiers, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accesiores kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het de zelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.