• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

Wolf-Garten Onkruidsteker KS-2K

9,95
9.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:

Wil je ook korte metten maken met onkruid in je tuin of gazon? In dit geval biedt de Wolf-Garten onkruidsteker uitkomst voor jou!


Je steekt de onkruidsteker bij de voet van de plant de grond in en trekt zo met behulp van de steker de volledige plant inclusief penwortel uit de grond. Het uitsteken van de volledige wortel is met name belangrijk, omdat veel onkruiden simpelweg opnieuw uitschieten wanneer er slechts een klein deel van de wortel achter zou blijven. Dit is bijvoorbeeld het geval bij paardenbloemen, die een lange penwortel hebben.


Individueel uitsteken is niet alleen een erg milieubewuste manier van onkruidbestrijding, maar ook een goedkope manier. Je hoeft geen gif te kopen en er hoeft geen volledige oppervlakte afgegraven te worden. Dit alles maakt het bij uitstek een bewuste oplossing voor creeëren van een mooie tuin met een onkruidvrij gazon!


✓ Zorgvuldige verwijdering

✓ Snel en eenvoudig in gebruik

✓ Milieuvriendelijke manier van verwijderenMerk Wolf Garten
Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.