• Voor 15.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
  • Gratis gazononderhoud kalender
  • Track en Trace door PostNL

DCM Vital-Green 3KG

14,95
14.95
Voor 15:00u besteld dezelfde werkdag verzonden
Aantal:
Behandelbaar oppervlakte 75m²
Werkzaam 3 maanden
Mos bestrijder nee

De organische meststof Vital-Green van DCM zorgt voor een bijzonder diepgroene kleur. Dit is onder andere te danken aan het uitgebalanceerde kalium, magnesium en ijzer gehalte. Dankzij de unieke samenstelling van zowel minerale als organische bestanddelen blijft deze meststof wel 3 maanden voedingsstoffen afgeven (100 dagen). Ook zorgen deze stoffen voor een dichte en sterke grasmat die uitstekend bestand is tegen intensief gebruik en droogte. De gebruikte formule voor dit product wordt veelal gebruikt voor sportvelden en publiek toegankelijke speelvelden.


Door de verscheidende organische voedingsstoffen in DCM Vital Green, wordt het bodemleven geactiveerd.

Zoals bij vele producten van DCM, wordt ook in Vital Green gebruik gemaakt van de MNIGRAN Technology. Dit betekend dat alle korrels op gelijke wijze zijn samengesteld, waardoor er ook een gelijkmatige afgifte van voedingsstoffen kan plaats vinden. Doordat de korrels klein van stuk zijn, vallen ze diep in de laag van uw gazon en worden ze niet opgeraapt door uw grasmaaier. Uiteindelijk resulteert dit product in een prachtig, gelijkmatig groen gazon.


✓ Diepgroene kleur

✓ MINIGRAN Technology

✓ Gelijkmatige afgifte van voedingsstoffen

✓ Uitgebalanceerde samenstelling

Hoeveel bemesting moet ik strooien?

Één verpakking DCM Vital Green 3 kilogram, is goed voor 60 m2 gazon op lichte zandgronden en speelgazons. Op zware kleigrond en siergazons kunt u met één verpakking 100 m2 gazon bemesten.


Hoe past u DCM Vital Green toe?

Strooi deze organische bemesting in 2 richtingen uit, loodrecht op elkaar. Zorg dat u de bemesting zo gelijkmatig als mogelijk verdeeld. Natuurlijk is het gebruik van een strooiwagen te adviseren, vanwege de gelijkmatige afgifte. Bij droog weer is het sterk aan te raden te beregenen om de werking te versnellen.

Dit product is toepasbaar op uw gazon gedurende het hele groeiseizoen. Zoals hierboven beschreven wordt dit product ook veel toegepast op zowel sportvelden, openbaar groen als siergazons.


NPK13-3-8 + 3 MgO + Fer

Merk DCM
Behandelbaar oppervlakte 75m²
Werkzaam 3 maanden
Mos bestrijder nee
Soort bemesting Organisch
Gewicht 3kg

Accessoires


Klanten kochten ook

Over ons

Grasproducten.nl biedt een enorm ruim assortiment aan producten, geschikt voor onderhoud van het gazon. Wil je een nieuw gazon aanleggen? Ook dat is geen enkel probleem. De specialisten van grasproducten.nl staan altijd voor je klaar.


Vanuit de ervaring en kennis op het gebied van gras en tuinproducten, kunnen we onze klanten perfect ondersteunen in de juiste keuze. Met het ruime assortiment topproducten en accessoires kunnen we voor elke tuin een passend product aanbieden.


De voordelen van grasproducten

1. Kwaliteitsproducten

Wij werken enkel met kwaliteitsproducten.


2. Het juiste advies

De juiste informatie. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.


3. Snelle levering

Bestel je voor 15.00 uur dan verzenden we het dezelfde werkdag, compleet met track and trace!


4. Gazonkalender

Je ontvangt een handig overzicht waar je het jaar rond kunt zien wanneer en welke acties u moet ondernemen.